Nuda sportovní centrum v Praze na Vinohradech

Archivni kopie starych prispevku byvaleho diskusniho fora, provozovaneho na adrese http://www.naturista.cz/forum do roku 2006. Nektere odkazy mohou byt jiz nefunkcni.

malinek

so říjen 04, 2003 9:36 am

Nuda sportovní centrum v Praze na Vinohradech

Zde se můžete vyjádřit s vašimi návrhy, nápady, připomínkami a zážitky, co se Vám líbí, co ne, k bazénu v Praze http://naturista.cz/naturrelax/sport.htm
Určitě to má smysl i pro ty, kteří se chystají sem zajít poprvé a třeba mají strach, co je zde čeká.
Petr Malínek
malinek

so říjen 04, 2003 10:02 am

Premiéra sportovního centra 2. 10. 2003

První setkání budoucích "jogínů", "kulturistů" a hlavně bezva party lidí, proběhlo za příjemné atmosféry, což musí říci samozřejmě hlavně účastníci. Doufám, že se sem také vyjádří. V devět hodin se Roman, hlavní jogín, ujal vedení kursu a hodinu všichni relaxovali (nohou za krkem a jiných složitých cviků se nikdo obávat nemusel). Poté jsme se šli do příjemně vyhřáté sauny, kdo chtěl si sedl do pěkně bublající vířivky, zajezdil na rotopedu, vzal do ruky činky, sedl na další posilovací stroje, aby udělal více pro své zdraví a všichni se pak prostřídali v sauně. Na poprvé přišlo 9 lidí. Pár mi pak volalo, že se nemohlo dozvonit - proto - ZVONEK je slyšet venku, musíte ho ale zmáčknout v místě nápisu! Někdo nás hledal v Sokole - je to v běžné řadě domů naproti - Sokol je Polská 1, ALE sport. centrum je Polská 10 a VCHOD JE Z BLANICKÉ ULICE!!!
Parta se zde sešla fajn, ostatně 99% lidí se znala již z bazénu, nebo z loňské posilovny. Z interiéru pak měli všichni stejný pocit, jako já. Zaujal a líbil se. Alespoň se tak nahlas vyjádřili.
Váhavcům pak odpovídám na jejich otázku - URČITĚ PŘIJĎTE A NEBOJTE SE. Je tam hezky, prožijete si určitě dvě hodiny v příjemné společnosti.
xJardik

pá říjen 10, 2003 1:48 pm

Re: Nuda sportovní centrum v Praze na Vinohradech

Také mně nebyla adresa jasná a hledal jsem to v TJ SOKOLu Vinohrady. Takže díky za upřesnění icon_wink.gif