NATURISTA
Hlavní strana

Naturistické lokality
Česká republika

NUDA & NATURA 
Největší forum v ČR

NATURRELAX
Pražští naturisté

Tábor Nodropedů

Naturisté v regionech

ZPRÁVY   Naturistovy cestopisy
"Ostražitost" České policie, obludnost České televize?
Kyvadlo autocenzury, zdravého rozumu i uvažování se povážlivě vychýlilo ze své osy
20. května 2005
Ivo Žurek   

Dne 19.5. 2005 v hlavní večerní zpravodajské relaci mezi hlavními zprávami uvedla ČT1 reportáž: 
Pedofilní server zneužívá fotky nahých českých dětí

Podle mne je to obludná zpráva, které se rozumný člověk zasměje :-D . Nicméně vzhledem k tomu, že byla odvysílaná v tomto čase, celkem dobře si dovedu představit, kolik lidí si po jejím zhlédnutí bude na své děti "dávat pozor". Vždyť veřejnoprávní televize hlásá pravdu, nic než pravdu ;-) A Česká policie - to je ostříž chránící naše bezstarostné životy!

Podle mne se kyvadlo autocenzury a vůbec rozumného uvažování v tomto okamžiku nachýlilo hodně daleko ze své osy. Řekl bych dokonce, že se zakymácely s kyvadlem i celé pendlovky :-) 

To, že čeští rodiče vystavují své potomky na internetu (ne v erotických pózách!), svědčí o jejich zdravém postoji a hrdosti na své děti.
Doufejme, že takovýchto deformujících zpráv se na veřejnoprávní televizi dočkáme co nejméně. Doufejme...

Internet je takový odraz skutečného reálného života lidí. To by policie měla tedy doporučit rodičům, aby své děti zahalovali i na zahradách, hřištích, mat. školkách... A pokud jsou na škodu i děti v plavkách, pak už nepomůže nic než hubertus, beranice, černé brýle a válenky. Jo a palčáky - nezapomenout! Vždyť sladký holčičí paleček je taaak vzrušující :-) O tom, že množství českých rodičů ukazuje své děti na internetu svědčí naopak o tom, že zde vládne zdravý rozum a každý rodič je na své potomky hrdý. Velká Británie? Tam si už z komické prudérnosti dělá srandu i Mr. Bean :-))))

Diskuze na téma: "Ostražitost" České policie, obludnost České televize?