NATURISTA
Hlavní strana

Naturistické lokality
Česká republika

NUDA & NATURA 
Největší forum v ČR

NATURRELAX
Pražští naturisté

Tábor Nodropedů

Naturisté v regionech

ZPRÁVY   Naturistovy cestopisy
Setkání naturistů na Seči
Klasický sraz naturistů, který se traduje již 15 let, stále žije.  
12. února 2006
ing. František Hájek    NTSC

Setkání naturistů u Sečské přehrady 10.2.-12.2.06 - závěrečná zpráva.
Od pátečního odpoledne do dnešního dopoledne probíhalo setkání naturistů, členů naturistického klubu NTSC a přátel jachty Silva v hotelu Jezerka u Sečské přehrady. Moc se nás nesešlo, 22 dospěláků a jeden prcek - ale nálada a zážitky byly perfektní. A ti co nepřijeli - chybu udělali.
Setkání probíhalo jakoby v úplně jiném světě. Po cestě z Prahy pouze sněhový poprašek, pak průjezd jakýmsi lesem a - závěje, metr sněhu. Totéž i v dalších směrech příjezdu. Všem se přesto podařilo k hotelu nějak doklouzat, ani problémy nebyly tak velké.
Hotel poskytuje perfektní služby - ubytovací, restaurační, ale zejména pak téměř nové Aquacentrum s 12timetrovým bazénem (teplota 27°), vířivkou (teplota 36°), infrasaunou pro 3 osoby a parní saunou pro cca 5 osob. Tento areál byl vyčleněn pro "naturistické" vyžití na 2 hodiny v sobotu podvečer a na 1,5 hod. v neděli dopoledne. Leč vzhledem k tomu, že všichni další uživatelé hotelu areál nevyužívali, mohli jsme "dovádět" po svém prakticky kdykoliv. V sobotu večer pak proběhlo klání o smi dvojic v bowlingu o hodnotné ceny - vítězové tohoto klání si svoji trofej odvezli na jih Moravy. A ve chvílích volna mezi házením koulemi zase další účastníci na instalovaném domácím kině předváděli své pohyblivé i nepohyblivé snímky z dovolených.
Celý víkend byl zejména o relaxi, oddychu, posezení a popovídání s přáteli. Myslím si, že se zde za rok opět sejdeme.
ing. Hájek, NTSC

Diskuze na téma: Setkání naturistů na Seči